KRŮTÍ MASÍČKO NA JEHLE SE SLANINKOU

                                         A DRŮBEŽÍMI JÁTRY       

                   

     Surovina:  
       200 g slanina
              olej
              sůl
      160 g žampióny
       1/2 ks citron
             pepř mletý
      200 g játra drůbeží
          1 ks salát hlávkový
      450 g prsa krůtí
 
Postup:
Drůbeží játra důkladně očistíme a s krůtím masem a slaninou nakrájíme na stejné kousky. Žampiony očistíme, nakrájíme a pokapeme citronovou šťávou. Na špízové jehly, popř. na špejle, napichujeme střídavě žampiony, krůtí prsa, slaninu a drůbeží játra. Grilujeme deset minut a průběžně otáčíme. Osolíme a opepříme až po dokončení.Maso můžeme upravovat i v troubě nebo na pánvi a hlávkový salát použijeme jako ozdobu.

                                                        KLIKNI..............